Sunați-ne acum Tel: +4 0747 167 772

Devino colaborator 

IMPORTATOR DIRECT
LIVRARE RAPIDĂ
INSTALARE ȘI SUPORT TEHNIC GRATUIT

Importator Posiflex

Compania Posiflex Technology a fost fondată în 1984. Astăzi Posiflex Technology este unul dintre principalii producători mondiali de echipamente pentru automatizare a întreprinderilor comerciale.


În activitatea sa Posiflex Tehnologie este ghidată de principiile 4R:

- Revolution Technology - "Tehnologie revoluționară": tehnologii de economisire a energiei, utilizarea de unități în stare solidă şi fără ventilator;

- Reliable Quality - "Calitate de încredere": permite controlul echipamentelor la fiecare fază a producerii;

- Reasonable Price– Pret rezonabil, în dependență de proprietățile echipamentului;

- Recognized Service “Service de încredere” - rețea de distribuție în întreaga lume, oferă consultanță și servicii de suport calitativ.

Compania Posiflex are mai mult de 25 de ani de experiență în dezvoltarea și producerea de Echipamente POS. În această perioadă, au fost a înregistrate mai mult de 30 de patente la nivel mondial în domeniile de bază.

Experiența și utilizarea noilor tehnologii au permis companiei Posiflex sa realizeze următoarele proiecte:

- Primele soluții fără ventilatoare din lume;

- Producerea celor mai rapide monoblock-uri tactile (KS-731x series).

- O gamă largă de echipamente pentru segmentul HoReCa, inclusiv o linie populară de terminale fără ventilatoare cu un Jiva FanFree, raport optim "preț-calitate-performanță" și un grad ridicat de protecție împotriva prafului și a umezelii.

Aceste proiecte confirmă statutul de leader Posiflex în tehnologii, grație căreia compania depăşeşte cu un an și jumătate dezvoltarea tehnologică a concurenților.