Sunați-ne acum Tel: +4 0747 167 772

Devino colaborator 

IMPORTATOR DIRECT
LIVRARE RAPIDĂ
INSTALARE ȘI SUPORT TEHNIC GRATUIT

Partener TSC

TSC Auto-ID Technology este un important furnizor de echipamente inovatoare pentru marcare, la un preț competitiv. ”Noi am fost primul producator cu o fabrică, care a produs mai mult de 3 milioane de imprimante de etichete, ce indică direct nivelul global al calității produselor noastre”, spun chiar producătorii TSC .

După mai mult de 20 ani de muncă de succes, au dezvoltat o gamă de imprimante de etichete de înaltă performanță și uz industrial. Produsele companiei TSC corespund standardului de calitate ISO9001. Imprimantele TSC au câștigat încrederea clienților datorită simplităţii și rezistenței structurii. Aceste două caracteristici distinctive au fost foarte apreciate de către clienți din întreaga lume. Resursele sunt concentrate asupra dezvoltării continue și producerea de imprimante termice sigure, fiabile și la prețuri accesibile

Fiecare membru al echipei TSC - de la reprezentanții de vânzări la ingineri și manageri suntaxaţi pe furnizarea de soluții eficiente și fiabile zi de zi, pentru clienții din întreaga lume.