Meniu
Cosul tau

News Adpos RSS Feed

07 iul. Adpos: Partener și importator autorizat iMiN în România
0 846
În luna iulie 2022, Adpos Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în România al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTDCompania iMin Tehnology Pte LTD este o compa..
17 dec. ADPOS Retail Systems a devenit distribuitor oficial CCL în România
0 1911
CCL Technology Co., Ltd este o întreprindere înființată în 2013, care se specializează în proiectarea și producerea soluțiilor de tip self-checkout, și anume tehnologii inovatoare pentru prelucrarea tranzacțiilor și plăților în domeniul retail, soluț..
03 mar. Adpos: Partener și importator autorizat Sunmi în România
0 1517
În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în România a produselor Sunmi.Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică și un nivel..
03 mar. Ndevor – un nou soft pentru managementul echipamentelor Newland
0 638
Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobil..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr