Meniu
Cosul tau

Cititoare industriale

Cititoare Coduri de Bare folosite in medii induatriale cu rezistenta crescuta la caderi repetate pe suprafeta de ciment si cu un factor IP (rezistenta la praf: rezistenta la umiditate) ridicat.

Cititorul de coduri de bare Datalogic PowerScan PM9500 este capabil sa captureze coduri de bare 1D si 2D.Principalele caracteristici sunt:- citire rapida, omnidirectionala;- linie de scanare vizibila, pentruo scanare intuitiva;- iluminare cu lumina difuza, alba, care faciliteaza folosirea in spatii ..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Cititorul Honeywell Granit 1280i este un scaner industrial, capabil sa citeasca coduri de bare 1D de la 16.5 m distanta, inclusiv prin folia de ambalare a unui palet.Caracteristici Honeywell Granit 1280i:eficienta: citeste orice cod 1D pana 16,5m;este optimizat pentru scanare intensiva pentru medii ..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Scanerul industrial Granit ™ 1910i este conceput pentru a rezista cerintelor variate din mediile de lucru dure. Dispunand de o carcasa fiabila si rezistenta, scanerul Granit 1910i cu grad de protectie IP65 este construit pentru a supravietui la peste 5000 de caderi de la inaltime de 1 m (3.3 ft) ..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Performanta superioara de scanare 1DScanerul Zebra LI3678 citeste coduri de pe etichete si afisaje rapid, chiar daca sunt prost imprimate sau deteriorate.  Caracteristici principale Tip scaner Bluetooth Scaner (BT) Tipuri coduri de ..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.