Meniu
Cosul tau

Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1452g, 2D, Bluetooth, cradle, negru

Fără Fir
✅ Comanda Honeywell  1452G2D-2USB-5! ✅ La Adpos Retail Systems gasesti asortiment vast de Cititoare fără fir cu livrare in toata Romania
Cititor coduri de bare Honeywell Voyager 1452g, 2D, Bluetooth, cradle, negru
  • Model: 1452G2D-2USB-5
  • Disponibilitate: Precomanda
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

Ai un pret mai bun? Echivalam orice pret!

Multiple metode de plată detalii

Livrare gratuită detalii

Retur produse in 30 zile detalii

Imager-ul 2D Voyager 1452g de la Honeywell face parte din noua tendinta in materie de tehnologie de scanare 2D.

 

Acesta le furnizeaza intreprinzatorilor solutii de scanare omnidirectionala la costuri cat mai mici si asigura flexibilitate in caz ca doriti personalizarea serviciilor in functie de nevoile dumneavoastra. 

 

Incorporand Bluetooth® Class 2 radio, Voyager 1452g are o raza wireless de pana la 10 metri si ii confera libertate de miscare operatorului, scutindu-l de fire numeroase si incurcate si facandu-i munca mai usoara prin sporirea productivitatii.

 

  •  Tehnologie Bluetooth - Scaneaza 1D si 2D pana la 10m distanta de baza
  •  Scaneaza toate codurile de bare 1D si 2D indiferent de simbologie omnidrectional
  •  Durabilitate baterie - Pana la 14 ore de lucru
  •  IP42 - rezista la cazaturi de pana la 1.5m

Honeywell Voyager 1452g este scanerul ce permite o instalare si utilizare facila, oferind posibilitatea printr-un upgrade de a transforma un echipament de citire a codurilor 1D intr-unul capabil sa decodeze si codurile PDF si 2D.

 

Reliable Data Collection: Ofera citire omnidirectionala pentru toate codurile liniare de bare si cele mai utilizate coduri de bare 2D, inclusiv cele de o calitate mai scazuta si cele de pe telefonul mobil (decodarile 2D disponibile la modelele selectate).

 

Future Proof: Utilizare accesibila a codurilor de bare 2D, oferind utilizatorilor posibilitatea de a indeplini cerintele curente si viitoare cu un singur echipament.

 

Flexible Licensing Solution: Indeplineste diversele cerinte de scanare oferind modele cu o functionalitate de baza – se poata cumpara licenta de software pentru a permite functionalitati aditionale.

 

Mobile Phone Reading: Scaneaza cupoane, bilete mobile si portofele digitale de pe ecranele dispozitivelor mobile.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr