S.C. ADPOS RETAIL SYSTEMS este o entitate juridică română înregistrată la Registrul,  denumită în continuare S.C. ADPOS RETAIL SYSTEMS, care deține toate drepturile asupra platformei online http://adpos.ro/  vă informează că politica de confidențialitate a companiei a fost adaptată la reglementările Regulamentului European privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a administra datele dvs. personale în mod responsabil. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu privire la orice informație referitoare la acest subiect pe adresa a.lupan@adpos.ro.


ADPOS RETAIL SYSTEMS colectează și prelucrează datele cu caracter personal care aparțin:


Ce informații sunt colectate și prelucrate de ADPOS RETAIL SYSTEMS

Datele cu caracter personal sunt toate acele informații referitoare la o Persoană Fizică ce pot duce la identificarea acesteia precum:


Există mai multe modalități prin care colectăm date cu caracter personal:


Cum folosim datele și temeiuri juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?

ADPOS RETAIL SYSTEMS va prelucra datele cu caracter personal numai în următoarele cazuri:


Este posibil să fie nevoie de prelucrarea datelor dvs. pentru îndeplinirea obligației de a comunica unor autorități publice, la cerere, informații cu caracter personal.

Menționăm că, compania ADPOS RETAIL SYSTEMS prelucrează datele cu caracter personal doar în cazul unor comenzi sau în scopul informărilor de marketing.

La datele cu caracter personal mai au acces și furnizorii de servicii cu care compania este sub contract precum Fan Courier, Nemo Express, Sameday Courier.

Asigurăm confidențialitatea și siguranța datelor cu caracter personal prin intermediul unor contracte semnate cu fiecare dintre entitățile cărora le sunt divulgate aceste informații.

În măsura în care lista partenerilor comerciali ADPOS RETAIL SYSTEMS va fi mărită, acest lucru va fi menționat în Politica noastră de confidențialitate, iar dacă va fi nevoie de consimțământul dvs., vă vom trimite o solicitare în acest scop.


Drepturile utilizatorului

În orice moment aveți controlul asupra datelor cu caracter personal, după cum urmează:


Securitatea datelor

Pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător a datelor cu caracter personal, compania ADPOS RETAIL SYSTEMS face următoarele demersuri: