Set casa de marcat Adpos M20 (Tremol M20) LAN + Sertar de bani EK330 mediu

Disponibil la comanda Set casa de marcat Adpos M20 (Tremol M20) LAN + Sertar de bani EK330 mediu

Tremol Adpos seria M este casă de marcat de ultima generație cu jurnal electronic, model 2018, avizată conform normelor legislative în vigoare.

Tremol M20 este model staționar destinat punctelor comerciale mici și mijlocii, dotat cu interfețe pentru a conecta sertar de bani și scaner coduri de bare ce oferă soluția ideală.

Interfața Ethernet - permite conectarea la rețea pentru comunicare cu serverele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), inerfața mini USB (virtual com port) și RS232 permite conectarea casei de marcat la calculator pentru programare sau utilizare în calitatea de imprimantă fiscală.


Butoane mari - permite operarea ușoară a casaei de marcat.


Afișaj operator- mare și iluminat oferă buna vizualizare a datelor introduse, exclude erorile în procesul de introducere a datelor, în spatele casei de marcat este amplasat afișaj pentru client ce oferă cientului să controleze procesul de introducere a datelor și să excludă sumele eronate.
Sertarele de bani EK 330 sunt echipamente robuste, atractive ca design, ce oferă soluții moderne și ușor de implementat pentru orice afacere, împreună cu casa de marcat sau imprimanta fiscală, reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale echipamentului POS. Are capacitatea de depozitare a bancnotelor, cecurilor, facturilor etc. în cantităţi mari şi în siguranţă absolută. Prin urmare, trebuie de ţinut cont de varietatea de exigenţe a diferitor ţări şi a diferitor domenii industriale, precum și specificul design-ului și funcționalitatea diverselor POS-sisteme.
Caracteristici de bază:

  • Carcasa sertarului este construită din oțel, laminat la rece, iar pe suprafața este aplicat un strat de pudră;
  • Panoul frontal are două orificii pentru bonuri;
  • Sertarul este dotat cu un solenoid de 6V, care poate comunica cu orice casă de marcat sau sistem POS;
  • Sertarul are un sistem de blocare cu 3 opțiuni: blocare, deschidere electronică și deschidere manuală;
  • În mod tradițional, sertarul este de culoare neagră/bej dar avem pe stoc și în culorile rosu, portocaliu, albastru  sau verde;
  • Sertarul poate activa un timp indelungat, fără defecțiuni, astfel reduce costurile de intreținere;
  • Sertarul dispune de 8 compartimente pentru monede și 4 compartimente pentru bancnote.

Scrie o recenzie

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a scrie o recenzie
Descarca procese verbale

EU-Declaration of Conformity Tremol M20

Data Sheet Tremol M20

  • Producator: Adpos
  • Cod produs: KITM20-PRII-1199-1052
  • Disponibilitate: Disponibil la comanda

Tag-uri: adpos, tremol, adpos m20, tremol m20, jurnal electronic, lan, adpos m20 lan, tremol m20 lan, sertar de bani, lada de bani, ek330