Posiflex Technology Inc., lider global în sistemele de vânzare POS și soluțiile Online to Offline (O2O), a lansat primului terminal POS din lume cu un design de tip Clamshell, din seria Haydn ZT, care optimizează eficiența întreținerii, economisește spațiu și îmbunătățește securitatea operațională. 

Prin designul său inovator Clamshell, modular și fără șuruburi, seria Haydn ZT permite ridicarea ușoară a monitorului folosind un buton tactil, oferind acces facil la componente modulare interne pentru repararea ușoară, schimb de piese și upgrade-uri. Întregul proces poate fi finalizat în doar un minut, fiind de patru ori mai eficient în timp, decât terminalele POS tradiționale. Această caracteristică îl face o alegere ideală pentru implementare în supermarketuri, magazine alimentare, restaurante și alte locații din Retail sau HoReCa. 


Iată câteva dintre aspecte care îl fac remarcabil:

  • Tehnologie centrată pe client pentru experiență îmbunătățite ale utilizatorului

Pentru majoritatea afacerilor orientate către clienți, sistemele de vânzare POS sunt esențiale în procesul de deservire. Asigurarea funcționării sale ușoare și eficiente este crucială, deoarece orice perioadă de inactivitate poate duce la o scădere condiderabilă a profitului. Seria Haydn ZT, o gamă de produse fără precedent de terminale POS, introduce un concept nou evidențiat prin mecanismul de deschidere tip Clamshell, fiind o tehnologie patentată exclusiv de Posiflex.

Această inovație redefinește forma convențională mecanică cu un design mai inteligent și centrat pe client. 

  • Construcție Robustă, Operațiuni Fără Probleme

Seria Haydn ZT integrează un procesor perfomant Intel® Tiger Lake sau Elkhart Lake, ceea ce oferă o experiență fără probleme pentru utilizatori și asigură rapiditate și eficiență în diverse aplicații. 

De asemenea, la construcția carcasei a fost utilizat un design inovator. Aceasta este realizată din aluminiu turnat sub presiune, pentru a facilita răcirea fără a avea nevoie de un ventilator. Astfel, designul fără ventilator și fără șuruburi elimină punctele slabe mecanice și oferă avantaje în ceea ce privește robustețea și fiabilitatea. Protecția riguroasă IP44 este, de asemenea, integrată pentru a proteja împotriva prafului, murdăriei, grăsimii și scurgerilor, asigurând o funcționare fără probleme și o durată de viață extinsă, în utilizarea zilnică și continuă. 

  • Porturi ascunse pentru protecția datelor și Sistem de management al cablurilor 

Pentru a garanta în continuare funcționarea și service-ul neîntrerupt, seria Posiflex ZT încorporează un design I/O ascuns care împiedică conectarea la dispozitive care nu sunt de încredere, evitând astfel coruperea potențială a datelor. Porturile USB sunt securizate cu un mecanism de blocare pentru a preveni transferul neautorizat de date și infectarea cu viruși. Mai mult, sursa de alimentare este ascunsă în baza terminalului, iar un sistem de management al cablurilor în 3 moduri menține ordinea în spațiu de lucru, îmbunătățind experiența utilizatorului. 

  • Instalare versatilă și Unghi de vizualizare flexibil

Pentru a se potrivi în diferite medii, seria ZT oferă o opțiune de monitoare tactile true-flat PCAP de 15" sau 15.6", împreună cu diverse opțiuni de montare pe birou sau perete, adaptate cerințelor specifice ale fiecărui client. În plus, seria ZT suportă un design unic de balama, de la 0 la 90°, oferind utilizatorilor un unghi de vizualizare mai confortabil și moduri de implementare adaptabile. 

  • Conectivitate avansată și Funcționalități îmbunătățite

Terminalele POS Posiflex ZT îmbunătățesc funcționalitatea prin diverse opțiuni flexibile de implementare I/O. Unele modele sunt echipate cu PoweredUSB de 24V, pentru un plus de comoditatea, extinzând opțiunile de conectivitate. De asemenea, terminalele pot fi completate cu intefețe versatile de conectare, menite să asigure necesități clienților. Acestea includ porturi pentru o integrare perfectă cu Senzori de amprentă/i-Button, MSR și dispozitive RFID și un al doilea monitor cu un scaner intern.


Așadar, terminalele POS Seria Haydn ZT sunt o soluție cheie pentru afacerile care doresc să-și îmbunătățească eficiența operațională. Prin creșterea eficacității întreținerii și reducerea la minimum a timpului de nefuncționare, acesta vă ajută să păstrați operațiunile rapide și eficiente. Cu tehnologia sa avansată, terminalul POS ZT asigură o experiență de utilizare superioară, ideală pentru medii de retail aglomerate.

Suntem încântați să vă anunțăm că primul echipament este deja disponibil în stoc. Pentru a plasa o comandă sau pentru a afla mai multe detalii despre acest produs revoluționar, accesați următorul link: Sistem POS All-in-One Posiflex ZT-3115
Despre POSIFLEX Group

Posiflex Group este o platformă globală de top pentru Commercial Internet of Things (CIoT) comercial, alimentată de soluții inteligente Online-to-Offline (O2O) și Soluții pentru dispozitive încorporate Software-agnostic. 

Posiflex Group este format din trei mărci comerciale: Posiflex - se poziționează în top 5 branduri mondiale producătoare de sisteme POS & Kiosk; Portwell - furnizor de dispozitive încorporate pentru AIoT Edge Compute și  KIOSK Information Systems (KIS) – sisteme de automatizare a serviciilor self-service. Toate cele trei companii împărtășesc o misiune comună: de a facilita o productivitate optimizată și de a oferi o experiență superioară clienților.