Meniu
Cosul tau

Posturi vacante la București

Scurt istoric. Cine suntem?

SC Adpos Retail Systems are ca obiectiv de activitate importul și distribuția de echipamente fiscale (case de marcat, imprimante) și nefiscale (cititoare coduri de bare, imprimante fiscale, imprimante de secție, software de comunicație, software de gestiune, sisteme P.O.S.  Touchscreen, accesorii; dar și consumabile: role de hârtie termică și/sau autocopiativă pentru casele de marcat și imprimante fiscale, role autoadezive pentru imprimarea de etichete de coduri de bare  etc.).
Job-ul la ADPOS RETAIL SYSTEMS vă oferă șansa să vă formați o carieră de invidiat.

Suntem pasionați de ceea ce facem, avem planuri ambițioase și nu ne liniștim până le vedem realizate pe toate, iar cu ajutorul dvs. putem face mai multe, împreună suntem o echipă mai puternică.

La ADPOS RETAIL SYSTEMS aveți șansa să vă dezvoltați profesional și personal, să vă faceți prieteni noi, să activați în componența unui colectiv tânăr, prietenos, amabil, toți sunt gata să vină în ajutor pentru a vă încadra mai ușor, să înțelegeți mai bine ceea ce trebuie de făcut, să realizați scopurile stabilite. Noi știm cum să îi apreciem pe cei care depun efort și interes asupra a ceea ce fac.

Dacă visați la o carieră de succes, vă îndemnăm să aplicați pentru postul vacant dorit. Trebuie doar să lăsați datele de contact și noi revenim cu un apel pentru o invitație la convorbire.

Nu ratați șansa și aplicați acum. Vă invităm în echipa ADPOS RETAIL SYSTEMS!

Pentru detalii nu ezitați să ne contactați:

Telefon: 0747 167 770
Email: ceo@adpos.ro
Persoana de contact: Adrian Merlan

Scrie-ne un mesaj

Captcha

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr