Meniu
Cosul tau

Scurt istoric. Cine suntem?

Adpos Retail Systems are ca obiectiv de activitate importul și distribuția de echipamente fiscale (case de marcat, imprimante) și nefiscale (cititoare coduri de bare, imprimante fiscale, imprimante de secție, software de comunicație, software de gestiune, sisteme P.O.S.  Touchscreen, accesorii; dar și consumabile: role de hârtie termică și/sau autocopiativă pentru casele de marcat și imprimante fiscale, role autoadezive pentru imprimarea de etichete de coduri de bare  etc.).

Scopul societății este să devină unul din liderii naționali în domeniul în care activează, bazându-se pe experiența acumulată de către asociați și angajați.

Societatea are încheiate contracte de distribuție pe teritoriul  României cu fabricantul de case de marcat Tremol – Bulgaria, compania Posiflex, fabricant de aparatură fiscală și nefiscală de anvergură internațională, precum și cu alte societăți furnizoare de aparatură de profil: Honeywell, TSC, CAS, Aclas, HPRT, Zebra, T-Scale, Datalogic, Soeks, Newland, GoDEX, Printex.


În ce credem?

Credem, realmente, că în economia bazată pe cunoaștere, rapiditatea cu care se obțin și se utilizează informațiile din fluxurile de business oferă marele avantaj competitiv în piață.

În nevoia companiilor de a-și dezvolta capabilități în obținerea de informații despre propriul business, cu scopul eficientizării managementului timpului și optimizării capacității de luare a deciziilor.

În secolul 21 oamenii se vor elibera, treptat, de activitățile ce pot fi preluate de către calculatoare și sisteme automatizate pentru că acestea își vor face treaba mai eficient, rapid și ieftin.


Care este scopul nostru?

Ne propunem să oferim  companiilor din retail, fie că vorbim de supermarket, magazin de discount sau magazine de proximitate, soluții de nișă care să le permită dezvoltarea, prin automatizarea proceselor de vânzare și nu numai, pe o piață din ce în ce mai concurențială.


Cum putem ajuta companiile să-și creeze capabilități digitale necesare în secolul XXI?

Avem  experiență de peste 15 ani în furnizarea de soluții personalizate! Compania Adpos Retail Systems își propune, printr-o abordare simplificată, să sprijine companiile de retail și nu numai, în implementarea unor soluții moderne, potrivite secolului XXI.

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr