Meniu
Cosul tau

Cantare electronice pentru bebelusi, verificate metrologic

Cântarele electronice pentru bebeluși sunt echipamente destinate pentru a ține sub control starea de sănătate a copiilor, în special în primul an de viață. Echipamentele sunt simple și comode în utilizare, funcționează cu maximă exactitate, pot fi utilizate atât în instituțiile medicale, cât și în condiții casnice.

ADPOS Retail Systems oferă cântare pentru bebeluși de la producătorul Radwag.

Cantar medical pentru bebelusi Radwag C315.10/20.D-3 este conceput pentru cantarirea bebelusilor in unitatile de asistenta medicala, clinici. Cantarul este echipat cu un indicator PUE C315, dotat cu un ecran mare LCD cu iluminare si o tastatura cu 5 butoane care asigura accesul rapid la functiile de..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Cantar medical pentru bebelusi Radwag C315.6/15.D-3 este conceput pentru cantarirea bebelusilor in unitatile de asistenta medicala, clinici. Cantarul este echipat cu un indicator PUE C315, dotat cu un ecran mare LCD cu iluminare si o tastatura cu 5 butoane care asigura accesul rapid la functiile de ..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.