Meniu
Cosul tau

Comanda Online si Simplu Imprimante de Etichete Color

Imprimantele de etichete color permit personalizarea şi imprimarea cu usurinta a propriilor etichete color. Indiferent daca este vorba despre imprimarea de etichete pentru ambalaje cu sigle si imagini color sau despre bilete si carduri de identificare cu coduri de bare, imprimantele de etichete color reusesc sa fie la nivelul asteptarilor. Aceste imprimante va permit sa va conformati cu recomandarile internaţionale GHS de etichetare a substantelor chimice.

Epson TM-C7500 Industrial colour label printer, Standard (matte) model, 300mm/s, Supports 112mm wide labels, 600 x 1,200 DPI, USB 2.0 (Type A), Ethernet, Ink cartridges included, Maintenance/ink disposal box included, Paper roll included, No power cord..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Epson ColorWorks TM-C3500 este o imprimantă color de etichete cu tehnologie de imprimare cu jet de cerneală, ideală pentru imprimarea de etichete personalizate de înaltă calitate pentru ambalaje, etichete de produse și etichete de expediere. Imprimanta utilizează o gamă largă de culori și o gamă de ..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr