Meniu
Cosul tau

Cantare de Precizie Pentru Bijuterii si Laboratoare

ADPOS Retail Systems detine o gama larga de cantare electronice de precizie de la producatorii CAS, Radwag si T-Scale. Dispozitivele sunt pe larg utilizate in laboratoare, magazine de bijuterii, industria auto, a textilelor, pentru a determina greutatea animalelor. Cantarele de precizie se deosebesc prin faptul ca masoara greutatea unui anumit obiect cu precizie maxima de cantarire.

Cantarul CAS XE-600R, datorita preciziei de 0,01g, este solutia recomandata a fi folosita de catre bijutieri la cantarirea metalelor pretioase dar se poate utiliza si in alte domenii precum farmacii, spitale sau laboratoare. Cantarul CAS se poate utiliza de asemenea si la cantarirea exacta a pla..
Precomanda
1.520,00 Lei Fără TVA:1.277,31 Lei
Cantarul CAS XE-600R, datorita preciziei de 0,02g, este solutia recomandata a fi folosita de catre bijutieri la cantarirea metalelor pretioase dar se poate utiliza si in alte domenii precum farmacii, spitale sau laboratoare. Cantarul CAS se poate utiliza de asemenea si la cantarirea exacta a pla..
Precomanda
1.610,00 Lei Fără TVA:1.352,94 Lei
Cântarul de precizie T-Scale NHB-600G-M – este un dispozitiv simplu în utilizare, cu un design modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație. Platanul este realizat din oțel inoxidabil, care îl protejează împotriva coroziunii. Cântarul este dotat cu un afișaj pentru operator LCD de 16.5 mm, cu ilu..
In stoc
945,00 Lei Fără TVA:794,12 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr