Meniu
Cosul tau

Comanda Online Imprimante Fiscale

Imprimante fiscale sunt case de marcat care se conecteaza la un calculator pentru a functiona. Aceasta tipareste bonuri cu informatie ampla despre produsele achizitionate, fiind silentioasa si rapida la imprimare.

Imprimanta fiscală Activa FP21 este una dintre primele imprimante fiscale certificate care susține și funcționalitatea inovatoare de a emite bonuri fiscale în format electronic. Acest lucru o face potrivită pentru raportarea vânzărilor în magazinele online, fără a tipări bonurile. Dispozitivul este ..
In stoc
1.720,00 Lei Fără TVA:1.445,38 Lei
Imprimanta fiscală Adpos FP21 (Tremol FP21) este un model performant, dotat cu cele mai inovative tehnologii pentru a simplifica la maxim procesul de lucru. Imprimanta Adpos FP21 (Tremol FP21) este realizată din materiale de înaltă calitate, datorită cărora imprimanta face față unui v..
Precomanda
1.720,00 Lei Fără TVA:1.445,38 Lei
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr