Meniu
Cosul tau

Echipament Inteligent - Sisteme Self-Checkout

Sisteme Self-Checkout - sunt dispozitive complete care permit clientilor sa se deserveasca singuri: scaneaza, impacheteaza si achita, intr-un mod rapid, simplu, comod si fara cozi. Astfel se minimalizeaza interactiunea cu alte persoane, iar magazinul poate face economii majore prin faptul ca se reduce numarul de angajati si costurile pentru forta de munca.

Sistem Self-Checkout Adpos Expert – echipamentul care simplifică procesul de deservire a clienților în magazinele de vânzare cu amănuntul. Self-Checkout Adpos Expert reprezintă o modalitate bună de a crește popularitatea magazinului, o astfel de experiență de cumpărături crește loialitatea clie..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Sistem Self-Checkout Adpos Expert Plus – echipamentul care simplifică procesul de deservire a clienților în magazinele de vânzare cu amănuntul. Self-Checkout Adpos Expert Plus reprezintă o modalitate bună de a crește popularitatea magazinului, o astfel de experiență de cumpărături crește loiali..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Sistem Self-Checkout Adpos Express – echipamentul care simplifică procesul de deservire a clienților în magazinele de vânzare cu amănuntul. Self-Checkout Adpos Express reprezintă o modalitate bună de a crește popularitatea magazinului, o astfel de experiență de cumpărături crește loialitatea cl..
Precomanda
0,00 Lei Fără TVA:0,00 Lei
Sistemul Self-Checkout CCL Z2T este o soluție modernă și eficientă pentru automatizarea procesului de plată în magazinele de retail. Acesta este dotat cu un ecran tactil LCD de 27 inch, care permite clienților să scaneze produsele și să efectueze plata fără a fi necesară intervenția unui operator de..
Precomanda
15.800,00 Lei Fără TVA:13.277,31 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr