Meniu
Cosul tau

Blog Adpos Retail Systems RSS Feed

12 apr. Inovație în Industria POS: Posiflex lansează primul terminal POS Clamshell din seria Haydn ZT
Cristina 0 39
Posiflex Technology Inc., lider global în sistemele de vânzare POS și soluțiile Online to Offline (O2O), a lansat primului terminal POS din lume cu un design de tip Clamshell, din seria Haydn ZT, care optimizează eficiența întreținerii, economisește ..
07 iul. Adpos: Partener și importator autorizat iMiN în România
0 780
În luna iulie 2022, Adpos Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în România al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTDCompania iMin Tehnology Pte LTD este o compa..
17 dec. ADPOS Retail Systems a devenit distribuitor oficial CCL în România
0 1843
CCL Technology Co., Ltd este o întreprindere înființată în 2013, care se specializează în proiectarea și producerea soluțiilor de tip self-checkout, și anume tehnologii inovatoare pentru prelucrarea tranzacțiilor și plăților în domeniul retail, soluț..
10 iun. Ce este un nitratometru și la ce ne ajută?
1 1456
Suntem ceea ce mâncăm. Aceasta este o afirmație foarte populară și actuală pentru secolul 21. Având în considerare faptul că majoritatea fructelor și legumelor conțin o multitudine de substanțe toxice care pot aduce mari daune organismului uman. Prod..
03 mar. Cântare comerciale: Monitorizare eficientă a stocurilor cu ajutorul unui Cântar cu funcția de Numărare
0 1226
Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cântarele au evoluat considerabil – echipamentele au devenit mai precise și mai funcționale. Iar pentru a simplifica procesul de ambalare și de monitorizare a stocurilor unor mărfuri mici, de aceeași greutate, a fost..
03 mar. Tableta industrială: De ce să alegi o tabletă robustă
0 1154
O tabletă industrială este un dispozitiv care funcționează stabil și fără probleme în condiții de lucru dure (temperaturi extreme, camere prăfuite și umede), sunt rezistente la căzături și protejate de praf și umiditate în interior, sunt echipate cu ..
03 mar. Ce trebuie să știți atunci când cumpărați un cântar: o analiză a principalelor criterii și cerințe
0 1309
Alegerea unui cântar corespunzător are un rol crucial pentru multe procese de producție și vânzare. În cazul în care cântarul achiziționat nu are capacitatea și performanța potrivită sau nu respectă standardele industriei, puteți avea pierderi substa..
03 mar. Adpos: Partener și importator autorizat Sunmi în România
0 1428
În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în România a produselor Sunmi.Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică și un nivel..
03 mar. Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o Imprimanta de coduri de bare
0 806
În prezent, imprimantele de etichete sunt utilizate, pe scară largă, indiferent de domeniu de activitate: comerț, fabricație, servicii, depozitare sau logistică. Toate organizațiile care se ocupă cu mărfuri, fără excepție, etichetează produse cu etic..
03 mar. Tehnologii inovative oferite de TSC: imprimanta de etichete color seria CPX4
0 726
Imprimarea digitală este un proces de printare, de înaltă calitate, a imaginilor sau a textelor dintr-un fișier electronic generat de computer, folosind un jet de cerneală de mare viteză sau o imprimantă laser cu volum mare. Este utilizată, în princi..
03 mar. De ce este important costul total de proprietate (TCO) pentru achizițiile din domeniul IT?
0 936
Conceptul de Cost total de proprietate (TCO) a fost elaborat de către compania de cercetare și consultanță Gartner, începând cu anii ’80. Ulterior, acest model de calcul a fost adoptat și utilizat ca instrument de achiziții noi în domeniul IT.Părerea..
03 mar. Ndevor – un nou soft pentru managementul echipamentelor Newland
0 572
Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobil..
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr