Meniu
Cosul tau

Blog Adpos Retail Systems RSS Feed

24 iun. Jurnalul Electronic pentru Casele de Marcat în România: O Revoluție în Fiscalitate
0 35
În ultimii ani, România a făcut pași semnificativi în modernizarea sistemului de fiscalitate, unul dintre cele mai notabile progrese fiind introducerea jurnalului electronic pentru casele de marcat. Casele de marcat cu jurnal electronic au devenit un..
14 iun. Soluții moderne de gestionare a stocurilor: Cum te ajută echipamentele de inventariere portabile
0 100
Într-o lume a afacerilor aflată în continuă schimbare, gestionarea eficientă a stocurilor este esențială pentru succesul oricărei companii. Indiferent dacă dețineți un magazin de retail, un depozit sau o linie de producție, utilizarea echipamentelor ..
14 iun. Alegerea unui Cântar pentru Piață
0 51
Cântarele sunt esențiale pentru multe afaceri, de la piețe și magazine până la depozite și fabrici. Alegerea cântarului potrivit depinde de tipul de afacere și de utilizarea specifică. Acest articol vă va ghida prin aspectele cheie de care trebuie să..
17 mai Simplifică Procesul de Etichetare cu Dispozitivele de Etichetare
0 74
Etichetarea adecvată a produselor este esențială pentru o experiență de cumpărături plăcută și organizată, atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. Dispozitivele de etichetare sunt instrumente de lucru indispensabile în retail și în alte medii..
17 mai Evoluția Cititoarelor de Coduri de Bare
0 85
Cititoarele de coduri de bare sunt dispozitive electronice utilizate pentru a scana și a interpreta codurile de bare. Acestea sunt folosite în diverse medii comerciale și industriale pentru a efectua o varietate de funcții, inclusiv gestionarea inven..
16 mai Importanța Cântarelor Electronice Verificate Metrologic în Mediul Comercial
0 81
Cantarele cu verificare metrologică reprezintă un element esențial într-o gamă variată de industrii, de la comerțul cu amănuntul până la producția industrială. Aceste dispozitive nu numai că asigură precizia și consistența în procesele de cântărire, ..
16 mai Imprimantele de Etichete: Soluția Eficientă pentru Etichetarea Produselor
0 70
Etichetarea produselor este esențială în industria comercială și industrială, fie că este vorba despre ambalaje, prețuri sau coduri de bare. Pentru a simplifica și eficientiza acest proces, imprimantele de etichete reprezintă soluția ideală. Benefici..
15 mai Hartie Termică pentru Case de Marcat Fără Bisfenol: O Alegere Sigură și Ecologică pentru Retail
0 87
În industria retailului, utilizarea hârtiei termice pentru case de marcat este esențială pentru imprimarea bonurilor fiscale și a altor documente comerciale. Cu toate acestea, unele role de hârtie termică conțin bisfenol, un compus chimic controversa..
03 mai Cum Sistemele POS Revoluționează Managementul Comerțului
0 72
Sistemele POS reprezintă o parte esențială a oricărei afaceri de retail sau de ospitalitate. Ele asigură o gestionare eficientă a vânzărilor și oferă informații cruciale pentru luarea deciziilor strategice. Cu ajutorul sistemelor POS, comercianții po..
03 mai Case de Marcat Portabile Tremol: Soluția Perfectă pentru Comerțul Ambulant
0 72
Comerțul ambulant în România reprezintă un sector în plină expansiune, iar pentru ca aceste afaceri să prospere, este esențial să dispună de soluții eficiente pentru gestionarea tranzacțiilor. În acest sens, casa de marcat portabilă Tremol se dovedeș..
12 apr. Inovație în Industria POS: Posiflex lansează primul terminal POS Clamshell din seria Haydn ZT
Cristina 0 186
Posiflex Technology Inc., lider global în sistemele de vânzare POS și soluțiile Online to Offline (O2O), a lansat primului terminal POS din lume cu un design de tip Clamshell, din seria Haydn ZT, care optimizează eficiența întreținerii, economisește ..
07 iul. Adpos: Partener și importator autorizat iMiN în România
0 930
În luna iulie 2022, Adpos Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în România al brandului iMiN, dezvoltat și furnizat de către compania iMin Tehnology Pte LTD.Despre iMin Tehnology Pte LTDCompania iMin Tehnology Pte LTD este o compa..
17 dec. ADPOS Retail Systems a devenit distribuitor oficial CCL în România
0 2007
CCL Technology Co., Ltd este o întreprindere înființată în 2013, care se specializează în proiectarea și producerea soluțiilor de tip self-checkout, și anume tehnologii inovatoare pentru prelucrarea tranzacțiilor și plăților în domeniul retail, soluț..
10 iun. Ce este un nitratometru și la ce ne ajută?
2 1739
Suntem ceea ce mâncăm. Aceasta este o afirmație foarte populară și actuală pentru secolul 21. Având în considerare faptul că majoritatea fructelor și legumelor conțin o multitudine de substanțe toxice care pot aduce mari daune organismului uman. Prod..
03 mar. Cântare comerciale: Monitorizare eficientă a stocurilor cu ajutorul unui Cântar cu funcția de Numărare
0 1381
Odată cu dezvoltarea tehnologiei, cântarele au evoluat considerabil – echipamentele au devenit mai precise și mai funcționale. Iar pentru a simplifica procesul de ambalare și de monitorizare a stocurilor unor mărfuri mici, de aceeași greutate, a fost..
03 mar. Ce trebuie să știți atunci când cumpărați un cântar: o analiză a principalelor criterii și cerințe
0 1580
Alegerea unui cântar corespunzător are un rol crucial pentru multe procese de producție și vânzare. În cazul în care cântarul achiziționat nu are capacitatea și performanța potrivită sau nu respectă standardele industriei, puteți avea pierderi substa..
03 mar. Adpos: Partener și importator autorizat Sunmi în România
0 1642
În luna iulie 2020, ADPOS Retail Systems a devenit partener și importator autorizat în România a produselor Sunmi.Shanghai Sunmi Technology Co., Ltd este o companie de echipamente POS, filială a Xiaomi Inc., bazată pe inovație tehnologică și un nivel..
03 mar. Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o Imprimanta de coduri de bare
0 968
În prezent, imprimantele de etichete sunt utilizate, pe scară largă, indiferent de domeniu de activitate: comerț, fabricație, servicii, depozitare sau logistică. Toate organizațiile care se ocupă cu mărfuri, fără excepție, etichetează produse cu etic..
03 mar. De ce este important costul total de proprietate (TCO) pentru achizițiile din domeniul IT?
0 1116
Conceptul de Cost total de proprietate (TCO) a fost elaborat de către compania de cercetare și consultanță Gartner, începând cu anii ’80. Ulterior, acest model de calcul a fost adoptat și utilizat ca instrument de achiziții noi în domeniul IT.Părerea..
03 mar. Ndevor – un nou soft pentru managementul echipamentelor Newland
0 723
Compania Newland se numără printre liderii mondiali în domeniul AIDC (Identificarea automată și captarea datelor). Toată gama lor de echipamente de scanare OEM (Producător de echipament original): scanere staționară, scanere fără fir, terminale mobil..
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)

Magazinul online ADPOS.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs pe site. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu politica de confidențialitate, prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

1
false
false
true
Sterge
Schimbă
tr